Inför morgondagens flytt den 1/6

Ja nu sitter jag och skriver igen. Denna gången skriver jag ang min flytt. Flyttar in i en 1:ta med sovalkov och stort kök och badrum, ingen balkong men dock en fransk balkong. Jag skall åka upp och hämta min hund och lite grejor i Norr, men vet inte när, för det får bli en helg, för jag jobbar mycket enl mitt schema kan jag bara åka en helg, så jag hinner kanske inte hälsa på er denna gången. Men det kommer att bli, men som sagt vet jag inte när. Sen vet jag inte om det är så kul, eftersom det går en massa skitsnack om mig, så det får jag överväga mycket noga. Även om jag bor i Skåne så når det mina öron. Man kan ta reda på saker och ting innan man yttrar sig om saker, men det skall jag nog ta reda på. För dom som snackar är tyvärr inte mina vänner mer. Jah hatar att vara ovänner med folk som jag tycker mycket om, men dom kommer att finnas i mina tankar och mitt hjärta ändå, men umgås blir inget av det. Ha det så bra ni kan alla i Norr ( även skitsnackarna). Kram på er så kanske vi hörs en  annan gång . PS/  Man var bra när man ställde upp, men nu kom skiten./DS                                                                                                                         

Utkast: Ja nu ...


Ja nu är jag här igen, Trött men annars mår jag bra.
Jobbat mån, tisdagsnatt, skulle vara ledig sen, men fick
jobba onsdagsnatt. Vaknade 13.00 tisdag, sen fick jag inte sova
förrän på onsdagskväll kl 23, så det blev många vakna timmar.
Jag somnade ovaggad kan ni tro. Idag skall jag med Jecica på Ikea
hon skall handla nya grejor till sitt badrum, som är
nyrenoverat. Det blev jätte fint, nytt fint klinkers på golv.
Nu är man ledig i helgen, sen jobbar man mån,tis,onsdag natt igen.

Sen flyttar jag in i min nya lägenhet, det skall bli kul, men det kommer att bli tomt

eftersom man är van vid mitt barnbarn och allt liv, kommer att sakna både han och dottern mycket.

Men vi bor inte så långt ifrån varandra, tar 5 min att cyckla, så vi kommer att träffas ofta ändå.

Sen har jag funderat på att inte blogga på ett tag, tycker att det verkar meningslöst att sitta och lägga tid på att
skriva, när man inte har besökare som komenterar. Dom uppe norr verkar inte vilja veta hur man har det, så då
finns det ingen anledning till att lägga energi på denna blogg anser jag. Men skall avvakta ett tag till, sen får jag se hur jag gör med denna blogg. Nu önskar jag er alla en mycket trevli helg, så kanske vi hörs.



  KRAM PÅ ER ALLA


Godmorgon

 Ja nu sitter jag här och skriver igen. Fick gå upp tidigt, men det är jag ju alltid ändå, så det var inget nytt igentligen. Nu är här hantverkare igen i hennes badrum, som dom fixar till efter en vattenläcka. Det kommer att bli fint det här. Så jag är hos henne nu så länge det är hantverkare här. Det blir väl svårt att sova i morgon bitti om jag har otur, men den smällen får man ju ta. Det skall vara klart på torsdag om allt går som det skall och inget strular till sig. Ha nu en bra dag så hörs vi snart igen. Än en gång godmorgon och ha en bra dag.


                                               Kram Marita

Söndag kväll

Alla mina vänner



Allt bra hoppas jag, här är det bara fint, sitter och skriver till er nu. Jag kollar på en film på 3:an som heter Guru.
Den verkar si så där, men brist på annat så dugger det. Har bara haft en sådan lat dag idag, Dottern jobbat och barnbarnet kommit hem från sin pappa. Vi har tagit en kvälls fika nu och det är sänggående för den yngre herren. Imorgon skall jag börja på mitt nya natt jobb, på ett boende i Helsingborg. Det skall bli hur kul som helst att börja jobba inne igen.  Och jag skall skriva kontrakt på en 1:a med fransk balkong, var får ni veta en annan gång, jag skall ha allting klart innan adress utgives. Så ni får var nyfikna  ett tag till. Nu skall jag duscha och efter det skall jag slö titta på tv, och hoppas att man somnar innan kl 02, som är vanligt att man inte gör av någon konstig anledning. Hoppas att ni kan ha det så bra som ni kan, för det skall jag. Och ett speciellt tack till Karina för dina fina prat stunder och du är en fin vän. Nu har jag skrivet nog för idag. Önskar alla mina vänner en god natt o sov gott dröm sött. gäller även er i Norr Bye Bye

Jag är nyfödd



Jag är bara några minuter gamal, oj vad jobbigt detta var. Hon är bara för fin. Detta är ett litet sto.

Några araber 2 föl , 1 fullvuxen








Tyvärr har jag glömt att skriva namnen på dessa hästar, men dom är fina. Bye Bye på er

Nu är jag här igen

Jag har haft bloggtorka nu ett tag. Har varit sjuk pga att jag gick i väggen och mycket annat har hänt här i Skåne med. Jag bodde hos en vännina, men det gick inte mer pga spritproblem som hon hade, så nu bor jag i Åstorp. Flyttar den 1/6 till en annan lägenhet som jag inte talar om var här än, inte förrän jag skrivit på papper, då kan jag vara lugn. Det är bara en 1:a men den får duga så länge, skall sätta upp mig på en 2:a längre fram, men det är svårt att få, pga bostadsbrist. Jag fick denna pga att jag stuntade i om det fanns balkong eller ej, det finns en franskbalkong och det räcker till mig. Jag skall börja ett nytt jobb inne i Helsingborg på Måndag och det är på natten, och det är ett stort hem. Det skall bli jätte kul att börja inne igen, så nu blir allt som vanligt igen, men går på schema denna gången, så nu får man mer normal arbetstid. Men som vanligt så blir det väl att man jobbar extra. Men jag måste börja tänka mer på mig själv nu, och på mina barn och barnbarn, som jag älskar. Sen skall jag och titta på Arabhästar som en vän äger, ja han har ca många, så det skall bli Jägersro där dom skall kvala in, så det skall bli kul. Men vara i deras stall går inte för dom bor i Kalmar, och det kör man inte på en kvart. Nu sitter jag hos min dotter och skriver till er, skall vara här för hon jobbar i helgen. Tyvärr kan jag inte lägga in bilder för kameran paj, men det kommer. Hoppas kunna ta bilder från Jägers och på Arabhästarna, och lite annat med förstås. Nu skall jag titta på en kriminalare på tv 9, den verkar bra. Ha det nu så bra ni kan alla. Och kram till mina vänner i Norr, kommer snart upp.



FRÅN SKÅNE

RSS 2.0