Min lila lya

Ja jag bor i en myssig etta med sovalkov och storm trivs Här kommer lite bilder på det.




 Mitt sov kryp in.      Början på vardagsrummet. Hörna nr 1


 Hörna nr 2            Hallen


 Början på köket

 Andra ändan av köket.

Tyvärr så blev den ena bilden stor, tryckte fel, men det får ni ha överseende med. Jag är inte van att sätta in bilder, men nu kommer det att bli mer av det, för jag får min kamera nästa vecka. Man får vänta, dom fick beställa hem den jag skulle ha, men det gör inget.

Nej.........nu är kl 01.00...........så nu får man väl kanske.....................lägga sig.......tror jag kanske. Jag och grannen Ulla som har 2 av Dizels syskon Fanny o Rex, vi har GÅTT en runda på 3 kvart, så hulliganerna är trötta. Men det värsta av allt är att jag saknade inte snarkningar..................o vad händer.........JOOOOOOO DIZEL SNAAAAARKAR.........HÖÖÖÖÖÖGT. Men det är smällar man få ta det. Kimmy han snarkar inte han int. Nu hoppas jag att ni blev nöjda med lite bilder från mitt hem och djur. Men som jag skrev innan så blir det mera av den varan framöver. Ha det så bra alla mina fina vänner i både Skåne o Norr över. God natt o sov gott, dröm sött. KRRRAAAAAMMMMM alla.

Mina små hulliganer, men mammas prinsar

   Dizel 3 månader, visst är jag snygg.      Kimmy min prins         



Jag älskar dessa små pluttar, men tyvärr trivs inte Kimmy, så han skall på prov till en familj. Han har förälskat sig i deras dotter på 10 år, och det går hur bra som helst än. Han kan springa runt hur han vill, och bort skämd är han redan och mer blir det, så han kommer att få det bra mycket bra o lite till. Kommer fler bilder sen. Ha det gott alla min vänner. Kram på er       




En uppdatering från Skåne

Ja nu har man gjort sina 21 pass denna månad, nu är man ledig 1 hel vecka, och det är första gången jag ser framemot det. Nu har min älskade Kimmy kommit till Skåne och han har fått en kompis som heter Dizel och är labrador-bordercilli. Samma ras som min älskade Kimbha som jag fick avliva endast 4 år gamal pga canser. Detta är en lik lat o rolig hund, och han o kimmy trivs bra tillsammans. Dom leker som bara den, dom har roligt ihopa dessa två. Jag skall ta kort på Dizel, låna min dotters kamera hade jag tänkt, så kort kommer. Ja nu får jag se om jag kommer upp en sväng i augusti, datum ej bestämt än. Ni får mer info om det. Skall hämta lite prylar, som jag fattas här. Hoppas att alla mina vänner mår bra, för det gör jag,  Kortet på 3 hundar som betytt mycket för mig. Och nu lilla Kimmy o Dizel, är mitt allt. Jag återkommer  med bilder så fort jag lånat min dotters kamera, skall ta många bilder. Ha det nu så bra så hörs vi igen. Kram på er alla mina vänner i Norr som Söder

Hundarna

Här är Kimbha 4 år, Zitha 3 år o lilla my13 veckor, tyvärr dog hon veckan efter. Kimbhas sista kort avlivades dagen efter, hade canser.

RSS 2.0