Från Skåne

Tyvärr har jag inga bilder, glömt kameran hemma (sorry). Resan ner gick mycket bra, var hos mamma kl 19.30, då fick jag kebab (muma gott gott). Sen var man inte uppe länge, somnade ovaggad, tro mig. Men man vaknade ju som vanligt innan fanken hade skorna på sig 06.20 (pigg som en mört). Sen var det ju träffen med skolkamraterna som man inte sett på 34 år, tro det eller ej 1 kom, men vi hade så j.......la roligt kan ni tro, var först på baren där mamma bor, sen drog vi ner till stan, och var på 2 pubar, man var inte hemma förrän vid 02.00. Idag har jag ont i hela kroppen, men vad gör det,smällar man får ta. I morgon skall vi fika på stan igen, och titta på gamla kort, så man får sig ett gott skratt antagligen. Nej nu måste jag sluta, skall fika. Ni får höra fortsättningen troligen i morgon. Kram på er alla bloggare.

SEMESTER JIPPI




Godmorgon.

Ja nu närmar det sig, att man skall åka till mina barn och barnbarn,mamma,syster och systerbarn, det skall bli kul.

Skall åka med Annette och hennes sambo ner, dom skall på en bussresa till Italien, så dom skall till Malmö.
Det blir en biltur på ca 12 timmar. Blir borta i 14 dagar, så jag kanske inte bloggar, om inte mamma får fått sin dator, så att jag kan låna den. Skall träffa gamla skolkompisa, vi har inte träffats sen 1973 när vi slutade 9:an. Vi var inte guds bästa det kan jag lova, det blir nog många skratt. Nu får ni ha det så bra alla bloggare, så hörs vi. Kram

TREVLIGT

Great Best Friend

Var på surströmmingsskiva igår hos Ynvonne o Bert. Vi hade jätte trevligt, på snusen blev man och hade lite talfel. Så dom fick ett gott skatt.  Idag följde jag med till ön och hjälpte till, där är så underbart att vara, skönt väder solen värmde riktigt gott. Nu sitter jag här och skriver några rader, nu är det duschen som väntar, sen skall jag sitta på hela ryggen resten av kvällen. Tack än en gång för en trevlig kväll och en underbar dag på ön. Ha en trevlig kväll.

testar

Jag måste testa, att lägga in en fin bild. Tog tid innan jag fattade, hade hjälp av Bendt.

Utkast: Godmorgon, nu ...



Godmorgon, nu har man gjort sin natt. Nu skall jag snart gå och sussa gott. Ha nu en bra dag.

Ja nu är det snar morgon

Nu har halva natten gått,och man känner att det drar i ögonen. Men snart får jag gå hem och sova. Sen skall vi på surströmmingsskiva hos Yvonne och Bert, det skall bli trevligt. Nu får ni ha en bra dag och en trevlihelg.

HEJ

Nu har jag också skaffat blogg
Angel Friend

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0